i ,

Sådan kommer du på en fræk date nemt og hurtigt

Fræk date
Fræk date

Vi kender alle følelsen. Du swiper gennem Tinder eller Hump, og du ser en sød fyr. Men så begynder du at chatte, og det virker som om, de ikke rigtig er til det. Eller måske ender du på date, og bliver skuffet. Her er nogle tips til hurtigt og nemt at gøre dine dates til frække dates.

Gå online og opret en datingprofil på et populært websted

Dating i det 21. århundrede handler om bekvemmelighed, så hvorfor ikke drage fordel af en online dating profil? Det er nemt og enkelt at tilmelde sig, det tager kun et par minutter at oprette en profil, og det brede udvalg på en datingside har noget for enhver smag. Med populære sider, der matcher dig med potentielle partnere baseret på dine interesser, kan det gøre søgningen efter “den eneste ene” meget nemmere. Så lad ikke travle skemaer og hektiske dage stoppe dig fra at finde kærligheden – gå online og opret din egen datingprofil nu på Hump.dk

Udfyld din profil fuldstændigt, herunder billeder og interesser

Hvis du udfylder din profil fuldstændigt, er det en god måde at sikre, at du kan få mest muligt ud af din online tilstedeværelse. Du har ikke kun mulighed for at dele dine interesser og hobbyer, men du kan også uploade billeder, der formidler, hvem du er, og hvad du står for. Uanset om det er professionelt, afslappet eller dynamisk, handler det hele om at have mulighed for at udtrykke dig selv fuldt ud. Og når alt kommer til alt, er det ikke det, der virkelig betyder noget? Hvis du udfylder din profil i detaljer, er du med til at vise, hvem du er, og det kan åbne døre til nye muligheder.

Brug søgefunktionen til at finde potentielle matches i dit område

Det kan føles som en uoverskuelig opgave at søge efter den eneste ene, især hvis du håber at finde en person i nærheden af dig. Heldigvis kan søgefunktionen hjælpe dig med at gøre det meget nemmere at finde potentielle matches i dit område. Du skal blot udfylde nogle grundlæggende kriterier, og så gør den det hårde arbejde for dig! Med et par klik på en knap kan du måske finde den perfekte person, som bor endnu tættere på, end du troede. Brug ikke tid på at spilde tid på at gennemsøge endeløse profiler – lad søgefunktionen gøre det tunge arbejde, og find de potentielle matches nu!

Send beskeder til de personer, du er interesseret i, og se, om de svarer

Hvis du er interesseret i at lære nogen lidt bedre at kende, er det en god måde at starte en samtale på at sende en besked. Det kan bestemt være nervepirrende, men tænk på det som at indlede en samtale med en person på en café – når du først tager kontakt og får et entusiastisk svar, kan du ikke andet end at føle dig selvsikker og spændt på det, der venter forude! For at få gang i samtalen på den digitale sfære skal du blot introducere dig selv – så giv den gas! I bedste fald får du en dyb forbindelse med en ny og betydningsfuld person. Worst case scenario: intet gulp; men det er værd at tage chancen for at finde ud af det.

Hvis du får et positivt svar, kan du aftale at mødes til en kop kaffe eller en drink

Det kan være en nervepirrende oplevelse at tage springet og bede om at mødes med nogen, men når du får et positivt svar, er det virkelig givende. Efter al den forventning vil det føles fantastisk at tage tingene offline og endelig have en samtale ansigt til ansigt. Uanset om I begge bliver enige om kaffe eller drinks, er det at tage dette skridt fremad endnu et tegn på, at I viser jeres gensidige interesse i at lære hinanden mere at kende. Et møde som dette giver jer begge mulighed for at få et indblik i hinandens personligheder og smag, hvilket er meget sværere at få frem på nettet. Det kan også hjælpe jer med at afgøre, om forbindelsen mellem jer er stærk nok til at gå videre end en tilfældig chat.

Vær dig selv, og hav det sjovt!

Alles livsvej er unik, og ingen bør være nødt til at gå på kompromis med deres individuelle værdier, lidenskaber eller interesser for at passe ind. Det er svært nok at finde ud af livet, som det er, så i stedet for at stresse dig selv og forsøge at være en, du ikke er, hvorfor så ikke tage et øjeblik til at sætte pris på alle de ting, der gør dig til DIG! At være ægte og leve tro mod dig selv betyder ikke, at der ikke er plads til at have det sjovt – det åbner faktisk op for uendelige muligheder for uforglemmelige oplevelser og minder med venner. Tro det eller ej, men at være dig selv kan også være med til at styrke dine relationer til andre, for når du er konsekvent i forhold til den, du er, kan du lettere stole på, at de omkring dig respekterer og værdsætter den person, du er. Så vær dig selv og hav det sjovt – hvilken bedre gave kan nogen af os håbe på?

Så der har du det, alt hvad du behøver for at komme i gang med online dating. Giv det en chance og se, hvordan du klarer dig. Vær dig selv, vær ærlig om dine interesser, og hav det sjovt! Hvem ved, måske møder du ligefrem dit livs kærlighed.

Pernille D.

Skrevet af Pernille D.

Pernille er vores ekspert indenfor sexlegetøj og hun rådgiver og giver anmeldelser i vores IN10M team. Vi sætter vores lid til at Prenille hjælper med at guide dig til et sikkert køb når det gælder sexlegetøj og andet som kan bruges i sengen.

Sugardating

Hvad er sugardating og hvad betyder det?

Sexet lingeri

Sådan overrasker du kæresten på bøf og blowjob dag